My Playlist

Jan 6, 2012

MAREA FINALA CERINTE

In sfarsit se incheie concursul, care l-am visat frumos, dar a iesit un dezastru pana la urma, deoarece nu v-ati dat toti interestul, dar nu mai conteaza asta acum, felicitari celor 2 echipe finaliste: The cats in action si It Girls.

Premiile de la aceasta runda finala (premii castigate doar de echipa cea mai buna) sunt urmatoarele:
- 300sc de la aceasta runda + 150sc de la prima proba + 150sc de la a doua proba = 600sc (care se impart in 3 la fiecare membru din echipa castigatoare - 200sc) OBS: Premiile se dau astfel: daca persoana castigatoare e ss, pune ceva in bazar cu 200sc si eu cumpar lucrul respectiv, daca nu e ss isi alege cadouri de non-ss de la GiftShop in valoare de exact 200sc

- 3 tricouri asemanatoare

- 11 voturi 5/5 la Suite-ul fiecarui membru din echipa, cu 11 conturi diferite.

Iata si ce trebuie sa faceti - e putin mai complicat decat probele de pana acum, dar e finala, trebuie sa fie ceva deosebit si oricum, un astfel de joc este si la Games de la Dressup&Games de pe stardoll, asa ca sunt sigura ca va veti descurca.

Trebuie sa gasiti 3 cuvinte "pierdute" printre literele amestecate. Literele care formeaza cuvintele cerute de mine sunt succesive (adica unul dupa altul, nu sunt intrerupte). Cand gasiti cele 3 cuvinte, vreau sa notati cu grija coordonatele pentru fiecare litera dupa cum veti vedea in modelul de mai jos si o singura persoana din echipa sa-mi trimita coordonatele intr-un messaj offline pe mess sau pe mail (NU ALTUNDEVA) cuvintele cu coordonatele la fel cum va explic eu in model. Prima echipa care imi trimite raspunsul corect, castiga concursul.

EXEMPLU


1
2
3
4
5
6
7
a
C
N
P
Z
J
G
K
b
S
A
R
O
W
I
N
c
P
F
S
X
K
D
V
d
A
O
E
T
L
S
U
e
H
C
A
J
A
A
L
f
J
R
H
K
T
N
P
g
P
J
M
L
S
L
E



(CUM TREBUIE SA PROCEDATI)
In acest exemplu, va scriu coordonatele pentru cuvantul CASTANE (l-am colorat in tabel ca sa-l observati mai bine) - exact asa vreau sa primesc si eu raspunsul de la voi : C(a1) A(b2) S(c3) T(d4) A(e5) N(f6) E(g7)


Iar acum, iata cuvintele care vreau sa le gasiti in tabelul de mai jos: LUCKYANGELGRL, DKNY, PHILOSOPHY  (Repet inca o data - pe mail sau mess vreau doar coordonatele la fel ca cele din exemplul de mai sus - nu vreau nimic in plus!)



1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
a
P
A
G
E
R
V
O
L
E
T
A
Y
A
L
b
C
H
O
P
I
L
U
T
A
X
H
O
U
Z
c
N
E
I
C
R
E
B
M
G
P
N
C
P
E
d
K
N
X
L
G
R
H
A
O
E
K
N
R
L
e
L
U
K
Y
I
T
A
S
S
Y
V
Y
T
G
f
P
H
Y
S
M
J
O
C
A
L
L
E
G
B
g
G
H
B
A
X
L
B
N
Y
N
K
D
M
U
h
Y
K
N
D
I
Z
G
P
Q
A
E
I
O
G
i
V
I
T
H
A
E
L
I
S
T
I
R
M
Y
j
H
L
P
B
L
M
Y
J
F
X
S
M
Q
Z
k
P
R
E
G
I
S
T
O
R
I
C
E
N
J
l
C
E
R
F
A
L
O
P
O
D
E
G
A
T
m
A
L
C
H
I
M
I
E
Z
O
N
A
X
O


SUCCES! SI CEA MAI BUNA ECHIPA SA CASTIGE!

1 comment:

denture cream