My Playlist

Mar 11, 2012

CONTESTS FOR FIDELITY POINTS - CONCURSURI PENTRU PUNCTE DE FIDELITATE

CONTEST 1 Optical Illusion
CONCURSUL 1 Iluzie optica

PRIZE: 10 fidelity points
PREMIU: 10 puncte de fidelitate

Describe me what do you see in each picture.
First correct answer winns.
Descrieti-mi ce vedeti in fiecare imagine.
Primul care raspunde corect castiga.




CONTEST 2
CONCURS 2

PRIZE: 10 fidelity points
PREMIU: 10 puncte de fidelitate

Look at the picture and tell me who do you see (a famous man). Than stand up and take several steps back and tell me the name of the famous woman you see.
Priviti aceasta poza si spuneti-mi pe cine vedeti (un barbat celebru). Apoi ridicati-va in picioare, faceti cativa pasi in spate si spuneti-mi ce femeie celebra vedeti. 


4 comments:

  1. CONCURSUL 1:

    In prima imagine este o pasare care sta pe iarba si in spate are un mic lac.In gura are o chestie,seamana cu o carapace de melc.

    In a doua imagine este aceeasi imagine numai ca e rasturnata.Insa imaginea seamana si cu niste copaci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi pare rau, raspunsul nu este complect - sunt doua imagini diferite de fapt - e o iluzie optica. Priveste mai bine imaginea a doua si revino cu un raspuns corect si complect.

      Delete
  2. Concursul I:
    In prima imagine e reprezentata o pasare cu ceva in cioc,in cea de-a doua cred ca este un lac, in prim plan e un peste si o corabie cu o persoana, mai in spate in partea stanga sunt 2 copaci.

    Concursul II:
    1.Albert Einstein
    2.Marilyn Monroe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Felicitari! Ai raspuns corect si ai castigat ambele concursuri, prin urmare ai 20 de puncte de fidelitate + 20 de puncte, deoarece am observat ca esti follower, ai 40 - deocamdata nu am calculat punctajele de la gb, album, etc...daca stii ca ai mai multe si doresti ceva anume din acea camera poti sa-mi scrii la gb cate puncte ai si ce premiu doresti si dupa ce le calculez iti voi rezerva premiul dorit.

      Delete

denture cream