My Playlist

Dec 12, 2011

RUNDA 2

La aceasta runda participa fiecare membru din echipele Arctic, BlackVeilBrides, The cats in action, TheThreeGirls si ItGirls. De data aceasta nu mai trebuie sa-mi trimita capitanii raspunsurile, deoarece fiecare membru are de facut o compunere cu titlul "Sarbatorile de iarna".
Vreau sa scrieti corect din punct de vedere ortografic si gramatical (vreau sa scrieti cu litera mare unde este cazul, fara prescurtari). Nu copiati nimic de pe net, deoarece voi face tot posibilul sa va demasc daca faceti asta si trageti toata echipa in jos, deoarece veti fi descalificate toate trei din echipa daca una dintre voi triseaza.
Punctajul se va acorda in felul urmator: in fiecare echipa sunt 3 persoane, deci, 3 compuneri. Dupa ce verific fiecare compunere si corectez greselile, calculez din cate litere este compusa compunerea (fiecare litera are 5 puncte). Daca un cuvant are vreo greseala, nu calculez literele din el. Pentru fiecare greseala de genul litera mica unde trebuia litera mare, lipsa vreunui semn de punctuatie ...etc scad 5 puncte din totalul compunerii respective. La sfarsit, adun punctajul fiecarui membru si fac punctajul echipei. Echipa cu cele mai multe puncte castiga imunitatea.
 Daca echipa The cats in action castiga si aceasta proba, imunitatea revine echipei de pe locul 2 (deoarece echipa The cats in action are deja imunitate, in schimb, aceasta echipa va primi 3 tricouri cu 2sc).

Premii la aceasta runda: - 3 tricouri identice (premiu garantat) si 150sc (premiu care revine echipei care ramane la final singura in concurs).
Timp limita: pana Joi (NU PRELUNGESC TERMENUL, CINE NU SE INCADREAZA ESTE ELIMINAT)
OBSERVATIE: Daca gasesc fie si o singura propozitie copiata de pe net in vreuna dintre compunerile voastre, descalific toata echipa din care face parte trisorul, asa ca nu va jucati, deoarece nu cred ca e asa greu sa faceti o compunere.

ACCEPT COMPUNERILE DOAR PRIN E-MAIL! NU PE MESS, NU IN MESAJ PRIVAT PE STARDOLL, NU PE CHAT, DOAR PRIN E-MAIL !!!  lucky_angel_girl@yahoo.com

Succes!

1 comment:

denture cream