My Playlist

Nov 30, 2011

RAZBOI PE ECHIPE

DESPRE CONCURSUL RAZBOI PE ECHIPE:

Am incercat sa fac in club un topic cu competitia, dar mi l-au cenzurat si nu am reusit nicicum sa-l reformulez fara sa-l cenzureze iar, fapt pentru care sunt nevoita sa faca acest concurs si pe blogul acesta si in club. Va voi anunta in club cand vor fi noutati aici pe blog, dar ma enerveaza la culme cenzura acolo, ca nu pot salva tot ce vreau. Sper sa ne descurcam cumva si sa va faca placere sa participati la concurs, dar mai ales sa va simtiti bine si competititve. Probele vor fi de talent, cultura generala, frumusete...nu va fi un concurs usor, dar va fi distractiv, promit. si premiul cel mare de la sfarsit va fi cu adevarat mare, dar vor fi si premii garantate pe care le veti putea lua dupa fiecare runda.
De-a lungul competitiei, 7 echipe se lupta intre ele pentru a ramane in concurs si pentru a castiga toate premiile puse la bataie in fiecare runda.
Vor fi atatea runde, cate vor fi necesare pentru a elimina echipele si a ramane cu una singura.
Voi va veti elimina intre voi, faceti strategii, deoarece trebuie sa rezistati pana la sfarsit pentru a incasa premiile.
Cand o echipa este eliminata, toti banii acumulati pana in momentul acela se impart astfel: 50% merg direct la echipa care a castigat runda respectiva si ceilalti 50% se impart intre echipele care au nominalizat-o la eliminare.Daca nu se poate face impartirea exact si da cu rest, acesta se va pune intr-un cont special, iar la sfarsit se va aduna la totalul banilor adunati si va merge direct la echipa castigatoare.
Daca o echipa a acumulat multi bani, nu fiti dezamagiti, deoarece oricand poate pierde o runda si sa fie eliminata - de aceea trebuie sa fiti cat mai pregatite si puternice.
Dupa fiecare runda va fi o intrecere pentru imunitate - cine castiga intrecerea respectiva nu va putea fi nominalizat spre eliminare runda respectiva. Echipa care castiga runda respectiva are automat imunitate (deci vor fi 2 echipe imune - echipa care a castigat runda respectiva si echipa care a castigat imunitatea) - cand vor ramane echipe putine, voi adapta jocul astfel incat sa fie bine, echipele sa se poata elimina unele pe altele...mai multe explicatii veti primi pe parcurs.
La fiecare runda se vor anunta dinainte premiile - unele vor fi premii garantate (echipa le va primi la sfarsitul rundei respective), iar banii se acumuleaza in cont si in final vor ajunge toti la echipa cea mai buna.
Daca la eliminare este baraj (adica sunt mai multe echipe propuse pentru eliminare) va fi o proba speciala de baraj si echipa care va pierde va parasi jocul.

REGULI:
1. concursul se numeste Razboi pe echipe, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va razboiti si intre voi...vreau sa vorbiti frumos una cu alta si sa dati dovada de fair-play
2. voi deschide pe site (stardoll.com) in clubul meu (RazboiPeEchipe) un topic Noutati - acolo am voie sa scriu doar eu, deoarece acolo va voi anunta tot ce apare nou cu privire la competitie si daca scrieti fiecare ceva acolo devine haos
3. daca va certati intre voi (ma refer la membrii echipelor), sau daca vreuna din echipa nu mai intra pe stardoll si nu-si indeplineste sarcina din concurs, intreaga echipa va fi eliminata
4. daca aveti sub 400 starpoints (sub 400sp nu puteti cumpara din bazaar), iar echipa voastra castiga premii garantate care trebuie cumparate din bazarul meu, membrele din echipa care au peste 400sp vor primi premiile, celelalte care nu au 400sp nu le primesc. premiile nu se transforma in alte premii (ex sa cumpar eu cadouri din SuiteShop) si nici nu se dau la alte persoane.

2 comments:

  1. Daca doriti sa scrieti mesaje aici pe blog si nu doriti sa va folositi contul google, sau nu aveti, puteti alege Anonymous, dar la sfarsit va rog sa va semnati cu numele din joc, la fel cum fac eu la acest mesaj demonstrativ. Nu am putut posta regulile in club, deoarece mi-au cenzurat mesajul, am tot sters din el, l-am reformulat si tot degeaba, asa ca voi fi nevoita sa fac concursul si pe blog si in joc (in club).
    LuckyAngelGrl

    ReplyDelete
  2. am vrut sa va arat si cum vor fi raspunsurile mele, daca imi veti scrie aici

    ReplyDelete

denture cream